onsdag 15. september 2010

Fatboy'en er ferdig!

Så var den klar, gikk ganske raskt å sy en sånn stor sak. Gjorde siste rest i dag, nemlig å sy innerposen og fylle den med isoporkuler. Tilslutt var det igjen å få på trekket, men det var jo det enkleste. Den lykkelige eier ble veldig fornøyd!

Nesten alle de posene med isopor skal inn i den sorte posen over, ca 450 liter.

Vi fant en fin teknikk for å unngå at all isoporen havnet utenfor. Vi la posen oppå tørkestativet og klipte hull i det ene hjørnet, så var det bare å helle på til det ble tomt. Kom kanskje 10 kuler utenfor, så vi slapp å støvsuge etterpå.

Her kommer trekket på, det var heldigvis enklere enn jeg hadde trodd.


Den lykkelige eier har slått seg til ro på puta si:)

Lillegutt ville også være med på moroa, med fotballkamp på tv'en i bakgrunnen.

Måtte jo prøve den litt alene også da!

8 kommentarer:

 1. Så fin den ble :D Hva slags stoff har du brukt til inner og ytterstoff?

  SvarSlett
 2. Takk:D Det står hva slags stoff jeg brukte i det forrige innlegget;) Men kan nevne det igjen; koksgrå bevernylon til ytterstoff og toveisstretch til innerstoff.

  Leste et eller annet sted at det kunne være lurt å bruke et stretchstoff og ikke et "stumt" stoff da det er større sjanse for at det revner. Mange små (og store??) som sikkert vil hoppe oppi den:)

  SvarSlett
 3. ooh.. takktakk..
  Leste bare dette innlegget jeg.
  Fikk et tips om bredriflet cordfløyel til ytterstoff, det er iallefall fint å se på og godt å sitte i, men litt skeptisk til hoppingen ;)

  SvarSlett
 4. Kan nok være fint med cordfløyel ja, men vi valgte bevernylon fordi det er så greit å vaske av i tilfelle lillegutt gulper eller noe. Men yttertrekket kan man jo bytte ut uansett da:D Lykke til med prosjektet hvis du skal lage en, håper du legger ut bilde på sykroken eller noe isåfall så vi får se:)

  SvarSlett
 5. Knallfin fatboy, Stine! Så ut til å falle i særdeles god smak, forståelig nok!

  Klem fra Eva Mari

  SvarSlett
 6. Tusen takk:) Den er i bruk hver dag, må snart fylle på med kuler:P

  SvarSlett
 7. Kjempefin fatboy:) Er det vanskelig å sy? (For en som aldri er borti symaskina?:)) Ser du har brukt to-veis stretch... Er dette børstet eller viskose? Lurer egentlig på å kjøpe en orginal... men sparer litt på å sy selv:) Er borrelåsen også kjøpt hos stoff og stil?

  SvarSlett
 8. Hva slags pris tar du på å lage sånn ? skulle gjerne hatt sånn :-D den var tøff .. hilsen Linn karin

  SvarSlett