lørdag 31. juli 2010

Har produsert litt igjen

Begynner å bli en stund siden jeg har blogget noe nå, men jeg har drevet med mye og i tillegg vært på ferie. Har kost meg med min kjære og lillegutt oppe i nord hos besteforeldre, oldeforeldre og annen familie:)

Det jeg har gjort er å gjøre ferdig teppet jeg har nevnt på tidligere, og jeg har heklet en julebrikke. Hadde lyst til å prøve å hekle med tynt garn og fant noen oppskriftshefter av gammel årgang hos mamma, det var kjempemorsomt og gikk egentlig ganske fort. Kan nok hende det er noen som får det i julegave i år hvis jeg får tid til å lage flere.


Teppet er heklet med pinne nr 3 og garnet er fra Europris, Trysil garn. Jeg har heklet annenhver fastmaske og stav, og motsatt på neste runde. Veldig enkelt og få til, husk bare på å begynne og slutte med det samme maske hver runde. Rundt kanten har jeg heklet to runder med fastmasker og deretter en runde med picoter med spraglete garn. Det ble sånn passelig stort slik at det kan brukes som vognteppe.Brikka ble jeg veldig fornøyd med, så denne skal nok frem til jul:) Har begynt med en ny i et annet mønster også. Garnet er Solberg, mercerisert 124 garn, merket god jul faktisk, og jeg har heklet med nål 1,25, så brikken er ca 37 cm i diameter. Har flere prosjekter på gang, som for eksempel en kjole, men den skal jeg ta i et eget innlegg.

1 kommentar:

 1. Nickolas - nickolaslangerud@gmail.com2. november 2015 kl. 16:46

  Heisann.

  Du har ikke lyst å dele oppskrifta på denne fine heklebrikken?

  Vennlig hilsen
  Nickolas

  SvarSlett